Welkom

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn weblog.

Op dit log laat ik je meegenieten met lapjes, snijden van lapjes en het weer aan elkaar zetten van lapjes. Meestal patch ik met de hand, maar een snel project maak ik ook wel met de machine. Quilten doe ik eigenlijk altijd met de hand. De naaimachine en ik zijn wat dat betreft geen goede vrienden.

Verder maak ik tijdens wandelingen graag foto’s. Gewoon met mijn telefoon, dat is voor mij het makkelijkst en levert de fraaiste plaatjes op. Deze zal ik zeker laten zien.

Over het algemeen ben ik een bezige bij, maar een hele dag verlummelen kan ik ook heel goed. Lezen doe ik graag en een enkele keer ben ik Mina Bakgraag. Heel graag laat ik ook foto’s van kater Lodewijk zien. Sinds 2007 woont hij bij ons en iedere dag is hij ons zonnetje in huis.

Mijn naam is Josee, uit 1962. Moeder van een dochter (1994) en een zoon (1997), sinds 1981 deel ik mijn leven met hun vader. Ik heb een goed gevoel voor humor, en zie het leven van de zonnige kant. Mijn glas altijd half vol, maar bij tobben is het glas soms ineens half leeg. Mijn motto is ; Pluck den Dagh. Jarenlang was dat de subtitel van mijn weblog SOYEE. Dit had ik van augustus 2008 tot april 2013. Daarom ben ik voor sommigen misschien bijna een oude bekende 🙂

 

Laat gerust een reactie achter, het wordt gewaardeerd 🙂

Privacyverklaring

Onze is privacyverklaring hier te bekijken.